Scroll Top
Jerneja Kopitara 46a 21000 Novi Sad
+(381) 21 301 45 90

O nama

O NAMA

Preduzeće Balkanija DOO je lider u oblasti proizvodnje, prodaje, iznajmljivanja i montaže vertikalne i horizontalne signalizacije, zaštitnih stubića, fleksibilnih stubića, parking barijera i saobraćajne opreme. Naše iskustvo i stručnost, kombinovano sa inovativnim pristupom, omogućavaju nam da pružimo visokokvalitetne usluge na teritoriji čitave Srbije.
Kao preduzeće prilagodili smo se potrebama naših klijenata i proširili delatnost na iznajmljivanje signalizacije. To je segment koji sve više dobija na značaju zbog povećanog obima poslova na putevima i gradilištima. Spremni smo da odgovorimo na sve Vaše zahteve i pružimo Vam kompleksne usluge, od nabavke do ugradnje.
Pored saobraćajnih znakova u ponudi imamo i fleksibilne zaštitne stubiće, parking barijere, ogledala i ostalu saobraćajnu opremu. Naš stručni tim je spreman da Vam pruži uslugu na najvišem nivou, ekspeditivno i profesionalno.

ISO Sertifikati

Sledeći kontinuirano usavršavanje i podizanje kvalitete usluga za naše klijente te s ciljem potsticaja aktivnog i kreativnog doprinosa svih zaposlenih, naša kompanija je započela primenu sistema upravljanja kvalitetom u skladu s normom ISO 9001, sistema upravljanja zaštitom okoline u skladu s normom ISO 14001. Međunarodni standard ISO 45001:2018 je naslednik OHSAS 18001:2007 standarda i primenjuje se u organizacijama koje žele da upravljaju rizicima povezanim sa bezbednošću i zdravljem svojih zaposlenih, kao i podizvođača i partnera, kroz sistem menadžmenta bezbednošću i zdravljem na radu.

U skladu s našim dugoročnim planovima za poslovne delatnosti, mi kontinuirano pratimo globalne trendove te primenjujemo sve mere upravljanja i zaštite kao odgovorna društveno osveštena kompanija.