Industrijska vrata

INDUSTRIJSKA VRATA


Bočno otvaranje vrata upola skraćuje vreme otvaranja, te nasuprot vratima s vertikalnim otvaranjem korisnik odmah raspolaže celom visinom prolaza. Brzina otvaranja do 5 m/s i brzina zatvaranja do 2.5 m/s, čine promet robe još bržim i sigurnijim. Nalet na vrata nije moguć. Ovaj nesmetani tok prometa i protok materijala sprečava duge prekide rada ili skupe popravke na vratima.

Svaki se NOVOSPRINT proizvodi tačno u milimetar i prilagođava željama kupca. Zbog horizontalnog principa otvaranja mogu se bez problema izvesti na primer useci za kranske šine.

SPACELITE – segmentna podizna vrata sa fiberglasom


Mi koristimo fiberglas elemente u našim konzolnim podiznim vratima. Fiberglas je materijal koji se koristi u brodogradnji i aeronautici zbog svoje svestranosti, dugotrajnosti i čvrstoće. Fiberglas takođe ima svetlopropusnost do 78%, omogućujući svetlo i ugodno radno okruženje i samim tim smanjene troškove rasvete.

Po otvaranju, paneli vrata se sigurno i kompaktno slažu iza grede gde su zaštićeni. Tako ne ometaju rasvetna tela, druge instalacije, podizne platforme i ostale predmete montirane na plafonu.

Dvoslojni saćasti dizajn fiberglas elemenata omogućava odličnu toplotnu izolaciju. Dobro zaptivanje celih vrata sprečava nepotrebni gubitak energije i stvaranje promaje u zgradi. Fiberglas je robusni, visokootporni materijal koji dobro apsorbuje energiju udaraca i naleta bez deformacija. Zahvaljujući velikoj postojanosti na vremenske uticaje i koroziju, naša konzolna podizna vrata prikladna su i za korišćenje u agresivnim okruženjima.

MOBILNI PREGRADNI ZIDOVI


Nakon radnog vremena, mnogi shoping centri i izlozi prodajnih prostora ostaju sakriveni iza neprivlačnih vrata koja često ne nude ni dovoljnu zaštitu. Mobilni pregradni zidovi TRENNWAND daju mogućnost potencijalnim kupcima da vide vaš asortiman u bilo koje vreme, povećavajući vaš prodajni efekat. Aluminijumski profili ojačanči čelikom i sigurnosno staklo pouzdano štite od krađe i provale.

Kada se mobilni pregradni zid spusti, pogonska jedinica automatski blokira i sprečava nasilno podizanje zida. Između panela i mobilnog pregradnog zida nema nikakvog funkcionalnog razmaka, sprečavajući tako strane predmete i prljavštinu da prodru u prostor.

Obezbeđenje je imperativ u bankarskom poslovanju. Tokom radnog vremena samouslužni (predprostor) i uslužni prostor su spojeni, ali van radnog vremena ta dva prostora moraju biti sigurno odvojena jedan od drugoga. Mobilni pregradni zid za banke obezbeđuje izvrsnu zaštitu kada je zatvoren, bez ograničavanja područja dostupnog za usluge klijentima izvan radnog vremena (predprostor sa bankomatima).

HANGARSKA VRATA


Fiberglas koristimo kao ispunu u proizvodnji naših hangarskih vrata, tehnikom koju smo sami razvili. Fiberglas je višenamenski materijal, trajan i robustan, istovremeno zadržava visok nivo svetlopropusnosti, omogućavajući svetlo i ugodno radno okruženje. Troškovi rasvete su smanjeni, dok je štetno UV zračenje potpuno apsorbovano.

Tri različite boje fiberglasa: Briliant, Safir-plava i Smaragd-zelena, zajedno sa opcijom implementacije motiva u strukturu materijala, omogućavaju raznovrsnost i bogatstvo dizajna.

Struktura dvoslojnog fiberglasa u obliku saća, obezbeđuje izvrsnu termičku izolaciju i omogućava pasivno iskorištavanje sunčeve energije. Vrhunsko zaptivanje vrata sprečava nepotrebne gubitke energije i stvaranje promaje. Fiberglas ima jako malu težinu i zato su Butzbach hangarska vrata posebno pogodna za ugradnje gde nosiva konstrukcija nije predviđena za velika opterećenja. Fiberglas je takođe i radarski neutralan.

Kao jedan od najvećih proizvođača kliznih vrata u Evropi, imamo ogromno dugogodišnje iskustvo i stotine različitih referenci. U mreži naših klijenata nelaze se veoma poznate avio kompanije, civilne i vojne vazdušne luke, vojna postrojenja i međunarodne korporacije.

Sva hangarska vrata proizvode se u skladu sa vašim zahtevima tačno u milimetar. Stoga biste već u početnoj fazi planiranja trebali stupiti u kontakt sa nama. Butzbach hangarska vrata isporučiva su u skoro svim dimenzijama. Zbog svoje velike varijabilnosti pogodna su za novogradnju, a jednako tako i za objekte u dogradnji i sanaciji, kod kojih su vrlo često ograničeni statički uslovi i raspoloživi prostori za ugradnju.

Prema vašim potrebama, Butzbach proizvodi klizna vrata sa nezavisno pokretnim krilima, teleskopska klizna vrata ili zaokretno klizna vrata. Butzbach hangarska vrata odlikuju se enormno lakom pokretljivošću, kako na električni tako i na ručni pogon. Dodatna tehnička rešenja, kao što su podizna vrata za rep aviona ili integrisana prolazna pešačka vrata bez praga mogu biti izvedeni bez problema.